
Про вино та енотерапію
Про вино та енотерапію
Збірник матеріалів присвячений аналізу харчових, дієтичних та лікувальних властивостей напою, що сотнями років виробляється людством з винограду, міцність якого набувається внаслідок спиртового бродіння сусла, а простіше кажучи — вина. Це одна з небагатьох спроб в Україні зібрати разом найважливіші публікації як спеціалістів, так і журналістів з приводу використання та вживання його як в їжу, так і з оздорвчими цілями.
Матеріали про вино різнопланові. Вони стосуються й історії, і національних особливостей, і виробництва, і харктеристик, і правил споживання та підбирання до страв, і фальсифікацій, не кажучи вже про власне лікувальні та дієтичні властивості з конкретними рецептами для різноманітного застосування, відповідями на запитання та узагальненнями про його вплив на процеси старіння й сексуальну сферу.
Видання розраховане на спеціалістів із харчування, лікарів усіх спеціальностей та на широкий загал.